fagyasztott hús

Passner

A Passner márkát teljes egészében hazai vállalkozás hozta létre prémium minőségű panírozott húsok fejlesztésére és elkészítésére. A Passner márka 20 éve létezik Id. Péterszegi János álmodta meg, és hozta létre a szadai gyárat, amelyben a termékek előállítása ma is folyik. A folyamatosan modernizált és ma is korszerű üzemben 2004 óta állítanak elő prémium, színhúsból készülő, különlegesen pácolt, panírozott és elősütött termékeket, csont nélküli sertéskaraj, tarja, csirkemellfilé és pulykamellfilé felhasználásával.

Vadhúsok forgalmazása

Magyarország egyik legnagyobb húsnagykereskedése és hűtőháza megbízásából készítettük el a vadhúsról szóló mikrosite-ot amelyben az eredeti kérésnek megfelelően ismertettük a vadhúsok fogyasztásának jelentőségét és az egészségre gyakorolt hatását. Azzal a tudattal tettük azt, hogy Magyarországon az ilyen alapanyagok igencsak drágák és nem mindennap kerül egy családi asztalra sem a disznópörkölt sem pedig az őzgerinc.

Fagyasztott baromfi

Minden amit a fagyasztott baromfifélékről vagy szűkebben értelmezve a fagyasztott csirkéről tudni érdemes. Tyúkfajták és ismertetői hazai csirkefélék és a baromfi fogyasztás története, lehetőségei és a csirkefogyasztás egészségre gyakorolt hatásainak ismertetése. Tények és tévhitek a fagyasztott húsfélékkel így a mélyhűtött csirkehússal kapcsolatban, meddig szabad tárolni és meddig lehet felhasználni a mirelit húsféléket?