Keresőoptimalizálás, SEO

Sikerdíjas keresőoptimalizálás

Ha az Internetet böngészők nem szereznek tudomást weboldalunk létezéséről, legyen az bármilyen látványos és tartalmas, olyan mintha nem is létezne. Manapság az internetező felhasználók egyik leggyakoribb tevékenysége a keresés, ezért nagyon fontos, hogy a leginkább használt internetes keresőkben, amely a hazai felhasználási szokásokat tekintve leginkább a  Google keresőt (és klónjait: pl.: startlap.hu vagy ok.hu) jelenti weboldalunk minél előkelőbb helyen szerepeljen. Keresőoptimalizálás szolgáltatásunk ehhez nyújt segítséget: nem érdemes a csodára várni az EduWork.hu Kft. számos olyan varázsszó segítségével, mint például keresőszó optimalizálás, linképítés, tartalom és weboldal struktúra átépítés, szövegírás már jelenleg is sikereket ért el saját portfóliójában és sok - az élet különböző területén működő - nagy és kisvállalkozás körében is. Ügyfeleink között egyaránt megtalálhatók: vezető utazási ügynökségek, bankok, nagykereskedelemmel foglalkozó vállalkozások, de számos kis és mikrovállalkozásnak is segítettünk abban, hogy jó helyezést érjenek el a keresők de elsősorban a Google találati listájában.

Bármennyi szöveget lehetne írni, azonban számunkra mindennél többet jelentenek a tények és a referenciáink

Ne higgyünk az olyan csábításoknak, akik havi pár ezer forintért belinkelik weboldalunkat pár saját maguk által fenntartott úgynevezett linkfarmba. A keresőoptimalizáció vagy más néven a SEO nem csak erről szól. Ez egy közös munka, amely során először is fel kell térképezni a weboldalunkat, tartalmilag át kell tekinteni, hogy adott kulcsszavak, amelyekre szeretnénk előbbre kerülni, milyen módon és milyen gyakran fordulnak elő saját oldalunkon. Természetesen az is fontos, hogy minél több link mutasson saját oldalunkra, de az sem mindegy kik hivatkoznak minket. A linképítés tehát továbbra is fontos, de ma már nem mindegy ki és hogyan csinálja meg, az sem mindegy, hogy weboldalunk linkje hova, milyen oldalra és milyen szövegkörnyezetben kerül ki, mert ha valaki rosszul amatőr módon csinálja inkább árt nekünk mint sem használ.

Sok trükk van még ezen kívül is, amennyiben kíváncsi ezekre keressen bennünket.

Az EduWork.hu Kft. által készített és fenntartott egyik weboldal 2010-2016 között a legkeresettebb magyar kulcsszóra szerepelt az első, második helyen. Ezt a weboldalt 2016 év végén értékesítettük Magyarország egyik vezető médiaportfóliójának. Büszkék vagyunk arra, hogy a legtöbbek által optimalizált keresőszóra nekünk sikerült éveken át megszerezni az első helyeket. Az itt megszerezett tapasztalatainkat most ügyfeleink élvezhetik.

Keresőoptimalizálás árak

  • Egyszerű kevésbé felkapott kulcsszavak esetén: 95.000 Ft + ÁFA / egyszeri díj*
  • Népszerű kulcsszavak esetén minimálisan 75.000 Ft+ ÁFA egyszeri díj + 20.000 Ft + ÁFA / hó (legalább egy éves szerződés esetén)*

* Mindkét konstrukció esetén fizetni csak azután kell ha a keresőoptimalizálás eredménnyel járt.