Rólunk írták

"A Centrál Médiacsoport Zrt. 2016-ban vásárolta meg az EduWork.hu Kft. által fejlesztett online játék portfoliót. Az együttműködés ezzel nem ért végét, hiszen olyan szakmai tapasztalatokat szereztünk főként keresőoptimalizáció és online szolgáltatások monetizációja terén, amelyek későbbiekben beépültek a Centrál Médiacsoport életébe. Az EduWork.hu Kft. szakmai tapasztalata, rugalmas és gyors megoldásai kiemeli versenytársai közül. Bátran ajánljuk azoknak, akik megbízható magas szakmai színvonalú cégre bíznák ezen feladatok megvalósítását."

Bóka András
portálvezető
Centrál Médiacsoport Zrt.

 

"Az Eduwork.hu Kft. szolgáltatásait évek óta megelégedéssel vesszük igénybe."
Murányi Ákos
PR-manager
Raiffeisen Bank Zrt.
pr@raiffeisen.hu
 

Honlapkészítés, keresőoptimalizálás referenciák:

"Az EduWork.hu Kft. keresőoptimalizálási (SEO) tanácsadással bíztuk meg. Tudjuk, hogy  bármennyire is  ismert egy oktatási intézmény, mint például a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola, a másoddiplomás hallgatóink  jelentős része interneten tájékozódik a képzési kínálatok között. Ezért fontos, hogy az iskola szakirányú képzéseit minél több érdeklődő megtalálja az adott kulcsszavakra az interneten. Az EduWork.hu Kft. ebben nyújtott segítséget, mind a cég kezelésében álló www.tanfolyamok.net oldal, mind pedig a SEO tevékenységük valódi szakmaiságot, hozzáértést tükröz és konkrét eredményeket hozott számunkra."

Perlaky-Papp József,
főiskolai docens, pr szakvezető
Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola

---------------------------------

"Mi vagyunk az Atik-Vill Kft. Cégünk bővítette szolgáltatásait, így időszerűvé vált, hogy  honlapunk is megújuljon teljes egészében. Nagy szerencsénkre egy ismerősöm ajánlotta az EduWork.hu Kft.-t weblapunk elkészítésére. Nagyszerű munkát végeztek! Remekül illik a szolgáltatásainkhoz a dizájn, ugyanakkor a legmodernebb internetes praktikákat alkalmazva a www.atikvillkft.hu akár önálló hirdetési felületként is funkcionál. Kitűnő tanácsokat kaptunk, nem is beszélve az igazán megfizethető árról! Biztos vagyok benne, hogy a jövőben a kereső optimalizálási szolgáltatást is igénybe fogjuk venni! Igazán köszönet a munkájukért, és bárkinek csak ajánlani tudom!"

Horányi Attila
ügyvezető
Atik-Vill Kft.

---------------------------------

"Egy dugulás elhárítással és vízvezeték szereléssel foglalkozó cég vagyok. Ennek kapcsán találkoztam először a cég vezetőjével ( EduWork.hu Kft-vel). A munka végeztével beszélgettünk és kiderült, hogy weblapkészítéssel  és optimalizálással foglalkozik. Már régóta terveztem, hogy csináltatok egyet és most itt volt az alkalom. Hamarosan el is készült. Nagyon elégedett voltam az eredménnyel!
Végre van weblap lehet a szolgáltatást hirdetni a neten
. Azonban hamar kiderült, hogy ez így kevés! Aki nincs a kereső oldalak elején annak csak kevés új munka jut. Ekkor értetem meg, hogy mi az optimalizálás és mekkora szükség van rá!
Megállapodtunk és három hónap múlva (ennyi idő kell az előrejutáshoz!) elindult a várva várt folyamat. Fél év múlva már a régió egyik vezető szolgáltatójának mondhattam magam. Egy év elteltével már új kollégát kellett felvenni a megnövekedett munkamennyiség elvégzésével.

Nagyon hálás vagyok az EduWork.hu Kft.-nek
Mindenkinek csak ajánlani tudom precíz szakember!
Korrekt ár, precíz munka BIZTOS SIKER!!"


Köszönettel:
Baranya János
dugulas-elharitas.net

---------------------------------

"Több éve vesszük igénybe teljes megelégedettséggel az Eduwork.hu Kft. szolgáltatásait keresőoptimalizálás és honlap készítés illetve üzemeltetés terén. Mindenkinek ajánljuk jó szívvel."

Horváth László
Horváth Fogadó Kft
Szentendre

---------------------------------


Online hirdetés:

www.tanfolyamok.net
"Évek óta hűséges partnerei vagyunk a tanfolyamok.net oldalnak. Sikeres és korrekt együttműködésnek köszönhetően igen sok hallgatónk jelentkezik az itt megjelenített hirdetéseknek köszönhetően. Az oldal az interneten tanfolyamot keresőknek hasznos iránytűként szolgál, látogatottsága jó, ezért az itt megjelenő cégek ismertsége is növelhető. "

Babos László
BaBOSS Consulting
www.baboss.hu
E-mail: info at baboss dot hu

---------------------------------

"Nagy és őszinte köszönet a hirdetésért! Mi vagyunk a Minaret Stúdió. a legtöbb hallgatónk az önök útján jött hozzánk!!! ez biztos!!!
Köszönettel és tisztelettel:

Gajzágó Lászlóné,
MINARET Stúdió
www.csiga-biga.hu
Tel: 06-23/369-056
E-mail: csiganet at axelero dot hu

---------------------------------

"Nagyon pozitív a véleményünk a www.tanfolyamok.net oldalról, rendkívül jó a hatékonysága az oldalon megjelent hirdetéseinknek, hiszen amelyet a www.tanfolyamok.net oldalon helyezünk el az előre kerül a Google találati eredményei között. Sok sikert kívánunk az oldal üzemeltetőinek."
Üdvözlettel
Farkas Zoltán
farkas dot zoltan at c2 dot hu
www.romanishkola.hu

---------------------------------